Tours of Tuscany

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Join this small group tour and immerse yourself in the current of sensation for a week of food, wine and culture in Tuscany.

Wednesday, May 13, 2009

A Night in Sardinia - German Version

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Eine Nacht in Sardinien in Verbindung mit Angelo's Frische Pasta in Cosi Ristorante Italiano 699a Sandgate Road Clayfield. Teil von "A Taste of Italy" Die Mitarbeiter sind Cosi Emanuele, Vanda oder Rachela, die drei Kinder in der Familie Mura, die erwachsen sind, umgeben von den herrlichen Duft und den Charme der herrlichen Familie Feste und leckere hausgemachte italienische Küche.

Es ist gerade dieser Preis, der auf das Herz und die Seele des Menüs auf Cosi - Lebensmittel, die liebevoll von Sam, verstärkte mit aromatischen Kräutern, die in seinem Garten, und immer mit großem Engagement für die Verwendung von frischen Produkten. Gemeinsam mit ihren engagierten Mitarbeitern, die Mura Familie eine warme und freundliche Restaurant Erfahrung, wo robuste traditionelle italienische Küche ist angereichert mit echten und herzliche Gastfreundschaft.


Menu

Bruschetta Sarda, Pizza.


Angelo Fresh Pasta's raviolini in brodo

Raviolini in lamb consumme' Raviolini Lamm consumme "

Fregula in brodo di agnello

Fregula is home made pasta prepared entirely by hand.

Angelo Fresh Pasta's linguine con la bottarga.

Bottarga is desiccated mullet roe, Sardinia widely used in many dishes like spaghetti, bruschetta etc.

Culusgionisi di patata

A traditional Sardinian a dish made with very simple ingredients, potatoes, onions, pecorino cheese, etc served with a traditional chunky tomato sauce.

Angelo Pasta's ricotta ravioli mediterraneo

Ricotta ravioli produced in Angelo Pasta's factory served with a Mediterranean style sauce of, artichokes, grilled eggplant and capsicum, sundried tomatoes & garlic.

Malloredus del campidano

Malloredus is traditional home made pasta, with Italian sausage in a tomato based sauce.

Bollito di agnello

Very slowly cooked lamb, traditionally served with celery sticks & radishes

Maialetto allo spiedo

A traditional Sardinian way to cook a whole piglet, or lamb, very simple but tasty eaten with celery sticks and radishes.

Vegetali

Formaggi sardi

Vini sardi

Dolci tipici di Gesturi (chef's home town)

Amaretusu di Gesturi

Paldulasa di Gesturi

Gateau di Gesturi

Castagne arrostite



Wo: - 699a Sandgate Road Clayfield
Wann: - Sonntag, 31. Mai 2009 von 6pm bis 9.30pm
Kosten: - $ 75.00 pro Person inklusive Wein, Mineralwasser und Soft Drinks
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Online-Buchung: QTix

Mehr Info: http://www.cosiristoranteitaliano.com.au/