Uma Noite na Sardenha, em conjugação com Angelo's massas frescas na Cosi Ristorante Italiano 699a Sandgate Clayfield Road. Parte de "A Taste of Italy" O pessoal de Cosi incluir Emanuele, Vanda ou Rachela, as três crianças na família Mura que têm crescido rodeada pelo maravilhoso aroma eo encanto do esplêndido família festas e deliciosa casa-cozidos italiano tarifa.
Bruschetta Sarda, Pizza.
Angelo Fresh Pasta's raviolini in brodo Angelo massas frescas da raviolini em brodo
Fregula in brodo di agnello
Fregula is home made pasta prepared entirely by hand.
Angelo Fresh Pasta's linguine con la bottarga.
Bottarga is desiccated mullet roe, in
Culusgionisi di patata
A traditional Sardinian a dish made with very simple ingredients, potatoes, onions, pecorino cheese, etc served with a traditional chunky tomato sauce.
Angelo Pasta's ricotta ravioli mediterraneo
Ricotta ravioli produced in Angelo Pasta's factory served with a Mediterranean style sauce of, artichokes, grilled eggplant and capsicum, sundried tomatoes & garlic.
Malloredus del campidano
Malloredus is traditional home made pasta, with Italian sausage in a tomato based sauce.
Bollito di agnello
Very slowly cooked lamb, traditionally served with celery sticks & radishes
Maialetto allo spiedo
A traditional Sardinian way to cook a whole piglet, or lamb, very simple but tasty eaten with celery sticks and radishes.
Vegetali
Formaggi sardi
Vini sardi
Dolci tipici di Gesturi (chef's home town)
Amaretusu di Gesturi
Paldulasa di Gesturi
Gateau di Gesturi
Castagne arrostite
Onde: - 699a Sandgate Road Clayfield
Custo: - $ 75,00 por pessoa, incluindo vinhos, águas minerais e refrigerantes
Números de um modo estritamente limitado RESERVAR AGORA!
Reserva Online: QTix
Mais Informações: http://www.cosiristoranteitaliano.com.au/