Tours of Tuscany

Tours of Tuscany
Join this small group tour and immerse yourself in the current of sensation for a week of food, wine and culture in Tuscany.

Wednesday, May 13, 2009

A Night in Sardinia - Portuguese Version

Select your language: English Italiano 中文 Español Français Deutsch

Uma Noite na Sardenha, em conjugação com Angelo's massas frescas na Cosi Ristorante Italiano 699a Sandgate Clayfield Road. Parte de "A Taste of Italy" O pessoal de Cosi incluir Emanuele, Vanda ou Rachela, as três crianças na família Mura que têm crescido rodeada pelo maravilhoso aroma eo encanto do esplêndido família festas e deliciosa casa-cozidos italiano tarifa.

É esta mesma tarifa que está no coração e alma do menu no Cosi - alimento que é carinhosamente preparado por Sam, reforçada com ervas aromáticas cultivadas no seu jardim, e sempre criados com grande dedicação à utilização de produtos frescos. Juntamente com a sua empenhada pessoal, a família Mura apresenta uma experiência quente e acolhedor restaurante, onde robusto tradicional italiano tarifa é enriquecido com uma verdadeira e calorosa hospitalidade.


Menu

Bruschetta Sarda, Pizza.


Angelo Fresh Pasta's raviolini in brodo Angelo massas frescas da raviolini em brodo


Fregula in brodo di agnello

Fregula is home made pasta prepared entirely by hand.

Angelo Fresh Pasta's linguine con la bottarga.

Bottarga is desiccated mullet roe, in Sardinia Sardenha amplamente utilizado em muitos pratos como esparguete, bruschetta etc

Culusgionisi di patata

A traditional Sardinian a dish made with very simple ingredients, potatoes, onions, pecorino cheese, etc served with a traditional chunky tomato sauce.

Angelo Pasta's ricotta ravioli mediterraneo

Ricotta ravioli produced in Angelo Pasta's factory served with a Mediterranean style sauce of, artichokes, grilled eggplant and capsicum, sundried tomatoes & garlic.

Malloredus del campidano

Malloredus is traditional home made pasta, with Italian sausage in a tomato based sauce.

Bollito di agnello

Very slowly cooked lamb, traditionally served with celery sticks & radishes

Maialetto allo spiedo

A traditional Sardinian way to cook a whole piglet, or lamb, very simple but tasty eaten with celery sticks and radishes.

Vegetali

Formaggi sardi

Vini sardi

Dolci tipici di Gesturi (chef's home town)

Amaretusu di Gesturi

Paldulasa di Gesturi

Gateau di Gesturi

Castagne arrostite



Onde: - 699a Sandgate Road Clayfield
Quando: - domingo 31. De maio de 2009 a partir de 6 de 9:30
Custo: - $ 75,00 por pessoa, incluindo vinhos, águas minerais e refrigerantes
Números de um modo estritamente limitado RESERVAR AGORA!
Reserva Online: QTix

Mais Informações: http://www.cosiristoranteitaliano.com.au/