Select your language: English Italiano 中文 Francais Deutsch Portugues
Michele Di'Bartolo nació y se crió en Brisbane. After spending time in both Sicily and London, she has now returned to Brisbane where she works as a lawyer.
Después de pasar tanto tiempo en Sicilia y en Londres, ella ha regresado a Brisbane, donde trabaja como abogado.
The Sicilian Kitchen is her first book and was shortlisted for the Manuscript Award in the 2006, Queensland Premier’s Literary Awards .
La cocina siciliana es su primer libro y fue seleccionado para el Premio en el Manuscrito de 2006, del Primer Ministro de Queensland Premios Literarios.
Also, the following are recent developments: Además, los siguientes son los acontecimientos recientes:
-The Sicilian Kitchen has won First Best Cookbook in Australia in the International Gourmand Awards;and
-La cocina siciliana ha ganado Primera Mejor Libro de cocina en Australia en los Premios Gourmand Internacional, y
-Allen & Unwin have published Michele's short story, Bread and Lemons in a book entitled Grandma Magic to be released in April 2009.
-Allen & Unwin han publicado Michele del cuento, Pan y Limones en un libro titulado Magia abuela que se publicará en abril de 2009.
Thursday, April 23, 2009
Profile of Michele Di’Bartolo - Spanish Version
Labels:
Michele Di’Bartolo,
profile,
The Sicilian Kitchen